در طراحی و ساخت سایت با استفاده از برنامه نویسی اختصاصی مشتریان این امکان را دارند که وب سایت دلخواه خود را با ویژگی ها و نیاز خود در حیطه کاری کسب و کار خود انجام دهند که این کار در راستای توسعه سایت در آینده بسیار مفید است و گسترش و پشرفته شدن سایت با نیازهای روز کاربران را فراهم میکند.
بهتر است اول درک درستی از معنی و مفهوم یک وب سایت داشته باشید و بعد به سراغ برنامه نویسی اختصاصی وب بروید که به این منظور می توانید مطلب زیر را مطالعه بفرمایید.
سایت چیست؟
یک سایت مجموعه ای از صفحات در اینترنت میباشد که با اصول خاصی برای یک هدف خاص طراحی شده است ، هر صفحه آن شامل محتوا ، عکس ، ویدئو و ... می باشد که با لینک دهی بین صفحات ، کاربران به راحتی صفحه مورد نظر خود را پیدا میکنند. مدیران شرکت ها ، فروشگاه ها و... برای افزایش میزان درآمد کسب و کار خود در فضای مجازی از سایت اختصاصی استفاده می کنند.
با رشد روز افزون استفاده از فضای مجازی و اینترنت اگر شما سایت حرفه ای و متناسب با کسب و کار خود داشته باشید و با همکاری یک سئوکار مجرب بتوانید سایت خود را در صفحه اول گوگل نمایش دهید به افزایش مشتری و بازاریابی اینترنتی خود کمک فراوانی کرده اید و ارتباط بیشتری با مشتریان خواهید داشت و در زمینه کاری خود اعتبار و اعتماد مشتریان را افزایش می دهید.
اگر یک وب سایت اختصاصی با ویژگی های خاص و ایده آل بخواهیم ، دیگر استفاده از وب سایت وردپرسی به نفع ما نیست . و باید به یک برنامه نویس مراجعه کنیم.البته باید این نکته را در نظر بگیرید که برنامه نویس مد نظر شما باید آشنایی کامل به زبان های برنامه نویسی داشته باشد که این خود ملزم به چندین سال سابقه کاری در آن زمینه میباشد تا یک برنامه نویس اختصاصی وب حرفه ای شود.همچنین باید سایت ریسپانسیو باشد یعنی در شرایط مختلف بتواند پاسخ قابل قبولی به کاربران بدهد به عنوان مثال رزولوشن سایت در گوشی ، تبلت ، لپتاپ و... به خوبی نمایش داده شود.
مراحل برنامه نویسی وب سایت:
طراحی وب سایت ها از چهار بخش ui ,front ,backend , seo تشکیل شده که دو بخش فرانت و بک اند آن نیاز به کدنویسی با زبان مخصوص خود دارند که هر کدام را به اختصار توضیح داده ایم.
: Uiظاهر یا user interfase به معنای رابط کاربری میباشد.همان ظاهر سایت شما ، از جمله تصاویر، متن ها ، ویدئوها ، رنگ و... است و باید یک تکنسین باتجربه و خلاق آن را انجام دهد.
Front: به طور کلی اگر بخواهیم بخش فرانت را به زبان عامیانه توضیح دهیم میشود:تبدیل ظاهر سایت به کد ، یعنی قالب ظاهری و گرافیکی سایت را با استفاده از زبان های html , css , javascript و ... به کدهای قابل فهم برای کاربر تبدیل کنیم.
Backend: بخش بک اند به معنای کلی به تمام کارهایی که مربوط به پشت صحنه (سایت) گفته می شود. در این بخش کد های مرتبط برنامه نویسی php و ... می باشد و سایت را از حالت ایستا به پویا تبدیل می کند.
Seo: شما هرچقدر یک وب سایت اختصاصی با برنامه نویسی حرفه ای داشته باشید اگر یک سئوکارحرفه ای روی سایت شما کار نکند و در صفحه اول گوگل نمایش داده نشود ،آن کارایی مد نظر شما از سایت بدست نمی آید و اثر گذار نخواهد بود.